Hoi, een warm welkom bij
Etièn Horse Healing
Magnetiseur voor mens & paard
 

Waarom zou je contact met mij opnemen?
Wanneer je klachten hebt zoals…
Vermoeidheid, burn-out, pijn in gewrichten, rug- nek- en schouderklachten, scheefstand, chronische vermoeidheid, stress, sportblessures, depressie, migraine, ademhalingsproblemen, hoge bloeddruk, angstdromen, faalangst, hyperventilatie, maag en darmklachten, eczeem, examenvrees en nog veel meer…
 

Stor

Wat is Magnetiseren
Magnetiseren is een natuurgeneeswijzen welke al duizenden jaren oud is en bij ons mensen hoort. Tijdens een energetische sessie wordt het zelf genezend vermogen van lichaam en geest geactiveerd en gestimuleerd, waardoor blokkades worden opgeheven en energieën weer kunnen gaan stromen.

 

Hoe gaat dat in zijn werk
Een magnetiseur brengt energie over of geleidt dit via zijn handen, aan de cliënt. Deze energie wordt aan delen van het lichaam gegeven, waar dit nodig is. Dit zijn plekken waar de energie niet meer doorstroomt door blokkades en storingen. Na een behandeling is er weer rust en harmonie in lichaam en geest. Daardoor is het mogelijk klachten te verminderen of helemaal te verhelpen.
Tijdens een consult leer ik de mensen doorgaans hoe te aarden of gronden, en zich voldoende af te schermen voor de vele prikkels vanuit hun omgeving. Een behandeling verschilt van mens tot mens en dier tot dier, afhankelijk van de aard en duur van de klachten. Het is vaak al direct voelbaar of zelfs zichtbaar in je gezicht na de sessie. Een behandeling laat je weer ontspannen, maakt je blijer en meer ontstrest.

Maar wat gebeurd er precies
In je lichaam en geest wordt van alles opgeslagen. Emotie, kennis, verdriet, gebeurtenissen en noem maar op. Het is een blauwdruk van je leven. Bij de meeste mensen is er in de loop der jaren hier en daar wel wat gebeurd. Hierdoor kunnen blokkades en kan disbalans in het lichaam ontstaan, waardoor men klachten krijgt. Vaak weet men zich geen raad met dergelijke problemen. Wanneer een blokkade langer aanhoudt, zet zich dat op een gegeven moment vast in je energiebanen, met als gevolg dat je ziek wordt.

Wat kan ik voor u doen.
Alles in en om ons heen is energie en heeft een frequentie. Deze energieën en frequentie gebruik ik en stem af om u te ondersteunen bij stress, blessures, of anderen aandoeningen. Deze vorm van magnetiseren oftewel HEALING wordt toegepast binnen de geneeskunde in Engeland en al heel lang in de oosterse wereld.
Deze magnetische werking beïnvloedt het hele systeem van u of uw dier, waardoor het zelf genezend vermogen wordt geactiveerd en stress of problemen wegvloeien. U gaat weer beter functioneren en prettiger in uw vel zitten.

Consult prijzen
Sessie van 60 min € 50,-
Sessie van 90 min € 85,-
Bij huisbezoek 60 cent per gereden km

Over mij
Mijn naam is Etièn Francois Andrè Bührs.
Geboren in 1969 in Zaandam, Nederland en nu woonachtig in Nässjö, Zweden.
Sinds 2014, na een bijna dood-ervaring in het ziekenhuis door een te lang durende cardioversie, bleek ik een gave te hebben. Ik voelde heel duidelijk bepaalde energieën bij mensen en wanneer ik dit bespreekbaar maakte met de desbetreffende persoon, bleek er veel te kloppen.
Na het lezen van verschillende boeken en het volgen diverse cursussen, begreep ik dat ik kon magnetiseren en dat dit mijn gave is. Na enkele gespreken met mijn familie, blijkt dat het kunnen aanvoelen van blokkades bij mens en dier al meer dan 120 jaar bij ons in de familie voorkomt.

Paarden
Paarden zijn 70 keer gevoeliger als wij mensen en zitten dus op een veel hogere frequentie. Zij moeten het hebben van hun alertheid, instinkt en intuïtie. Het zijn tot slot van rekening vluchtdieren.
Tijdens een sessie met uw paard kunnen er reacties ontstaan zoals: verandering van ademhaling, vrijkomen van endorfine waardoor het paard slaperig gaat kijken en de ogen dicht doet, het hoofd laat zakken of gaat knikkenbollen. Het krijgt kriebels of jeuk in de huid, warme of zelfs hete plekken in het lichaam, lichtheid in het hoofd, tintelingen, sidderingen of kloppingen, zwaarheid, gevoel naar beneden getrokken te worden(aarding), het afdwalen van de geest, pijn en verdriet van emoties die loskomen van trauma’s.
Soms blijven paarden juist zeer alert en hebben moeite zich te ontspannen. Het gaat wiebelen op zijn benen of komt zelfs onvast te staan. Het paard kan gaan snuiven, briesen of diepzuchten en slaat zijn achterbenen uit.
Er zijn nog veel meer reacties mogelijk en ze komen ook lang niet allemaal tegelijkertijd voor.
Zoals gezegd, ieder paard is anders en iedere behandeling is anders.
Dieren praten niet, maar ze fluisteren veel meer dan u denkt.
Healing is allesbehalve eng en of gevaarlijk.

Adres
Etièn Horse Healing
Sjögärdsgatan 72
571 36 Nässjö
+46 72-9438599
E-post info@etienhorsehealing.com
Facebook Etien Horse Healing
Instagram Etien_Horse_Healing
YOUTUBE Etien Energy